Під "Олімпійський" вже приїхав автозак

Понеділок, 11 червня 2012, 20:09

До НСК "Олімпійський", де опозиція намагається провести мітинг в оточенні "Беркуту", під'їхав автозак.

Про це з місця події повідомила глава фракції "БЮТ-Батьківщина" у Київраді Тетяна Меліхова, яку цитує прес-служба "Батьківщини".

Вона зазначила, що Київська міська організація партії подавала заявку на проведення пікету щодо захисту демократії в Україні біля НСК.

Меліхова підтвердила, що міліція не випускала жителів наметового містечка на Хрещатику і народних депутатів, які там перебували.

За її словами, прихильники опозиції вирішили покинути наметове містечко неорганізованими групами, про що була досягнута домовленість з міліцією.

"Коли члени "Батьківщини" йшли самостійно без будь-якої символіки і транспарантів, то на перехресті вулиць Рогнединської і Шота Руставели ОМОН перекрив дорогу і оточив людей", - сказала вона.

Меліхова повідомила, що вона і народний депутат фракції "БЮТ-Батьківщина" Юрій Одарченко також перебувають в оточенні.

За її словами, до місця події вже підігнали автозак.

"Бійці "Беркуту" застосовують силу проти пікетувальників та видирають з рук опозиціонерів особисті речі", - сказала депутат.

"Я обурена тим, що влада так нецивілізовано себе поводить щодо опозиції і намагається приховати від гостей те, як українці ставляться до влади. Можна придушити акцію протесту в одному місці, але це не змінить загальної картинки. Українці не люблять свою антидемократичну владу", - заявила опозиціонер.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування