Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Бійці Тимошенко побилися з "Беркутом" під стадіоном

Понеділок, 11 червня 2012, 20:03

Біля НСК "Олімпійський" в Києві сталася бійка між "Беркутом" і представниками опозиції.

Співробітники спецпідрозділу "Беркут" оточили кільцем близько 20 осіб, які прямували до НСК "Олімпійський" з метою провести акцію протесту, передає "Інтерфакс-Україна".

Серед учасників акції - народний депутат (фракція "БЮТ-Батьківщина") Юрій Одарченко.

При цьому Одарченко пред'явив правоохоронцям документ, який нібито є дозволом на проведення акції.

Коли учасники акції намагалися пройти до стадіону, сталася сутичка між "беркутівцями" і кількома представниками опозиціонерів.

Невідомий вирвав плакат у людей, які збирался провести акцію, і прорвався через оточення "беркутівців", потім його наздогнав один із табору опозиції, і між чоловіками сталася сутичка.

Учасники акції продовжують перебувати в оточенні "беркутівців".

Вони тримають національні прапори та прапори "Об'єднана опозиція "За Батьківщину", а також портрети із зображенням екс-прем'єра Юлії Тимошенко, деякі з них одягнені у вишиванки.

Навколо кільця правоохоронців, які оточили опозиціонерів, стовпилися вболівальники, багато з яких одягнені у форму національних збірних України, Польщі та Швеції.

У партії "Батьківщина" також заявляють, що міліціонери протягом години не давали активістам наметового містечка, розташованого на Хрещатику, можливості вийти для проведення акції протесту біля НСК.

З 18:00 до 19:00 міліціонери утримували активістів наметового містечка, не даючи таким чином вийти за межі цього наметового містечка.

Раніше повідомлялося, що суд заборонив проведення будь-яких масових заходів на території, прилеглій до НСК "Олімпійський".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування