"Батьківщина": у Азарова важке похмілля після пива

Четвер, 14 червня 2012, 18:06

"Батьківщина" обурена тим, що прем’єр Микола Азаров услід за президентом звинуватив Юлію Тимошенко у скоєнні не доведених судом злочинів.

Про це йдеться в заяві партії у відповідь на слова Азарова про те, що український народ не підтримує Тимошенко, а швейцарське, американське та російське правосуддя володіють фактами про її "кримінальні злочини".

"Сьогодні прем’єр Микола Азаров продовжив сумну традицію свого патрона Віктора Януковича та в черговий раз безпідставно звинуватив Юлію Тимошенко у здійсненні якихось міфічних злочинів, причетність до яких лідера опозиції встановлено нібито швейцарським, американським та російським правосуддям", - заявляє "Батьківщина".

На думку соратників Тимошенко, "такі безглузді та бездоказові твердження змогли з’явитися лише у хворобливій уяві українського прем’єра внаслідок важкого похмілля після розпиття пива з шведським уболівальником".

"Ні американський, ні швейцарський, ні російський суд не ухвалював ніяких рішень щодо винуватості Юлії Тимошенко. Це, здається, відомо всім – і українському суспільству, і міжнародній спільноті", - зазначає "Батьківщина".

"Як опричник нинішнього президента, Микола Азаров поспішив виконати команду "фас", яка декілька днів назад була публічно віддана псевдо-гарантом української Конституції", - додає партія Тимошенко.

За словами прес-служби, керівники України "відверто знущаються над принципами презумпції невинності".

Партія також іронізує, що Азаров "вирішив зіграти роль всеукраїнської соціологічної служби, заявивши про те, що український народ не підтримує лідера опозиції".

"Батьківщина" радить прем’єру піклуватися про власну підтримку, адже в результаті псевдореформ влади "його власний рейтинг коливається десь у межах статистичної похибки".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування