Литвин натякнув, що "тушки" самі окупували місця його депутатів

П'ятниця, 8 червня 2012, 21:01

Депутати "Народної партії" Володимира Литвина не надавали свої термінали для карток "депутатам-тушкам", а просто вийшли із залу, що дозволило ухвалити "мовний" законопроект.

Про це повідомив спікер парламенту Литвин в ефірі 5 каналу.

"Я розумів, що якщо, не дай боже, хтось проголосує картками наших депутатів, мене тоді затовчуть, тому мене в даному разі не цікавить публікація, а те, що в даному разі депутати забрали свої картки", - сказав він.

"Зверніть увагу, написали, що Литвин вів засідання Верховної Ради, але його картка не була зареєстрована. Я свідомо забрав картку, оскільки поруч стояло багато людей, і якби хтось жартома натиснув би кнопку, а потім я виправдовувався б", - заявив лідер "Народної партії".

"Фракція не могла зробити одне, не допустити того цинізму, який був допущений, що місця, на яких сидять, покрили державним прапором. Я вважаю, що це наруга і зневага до державного прапора", - запевнив Литвин.

"Ми не могли зробити так, що взяти свої місця і накрити, тому депутати забрали свої картки і, для того щоб не було провокацій, вийшли із зали", - підсумував він.

Як відомо, раніше "Українська правда" написала, що депутати "Народної партії" Володимира Литвина надали свої термінали для карток "депутатам-тушкам", що дозволило ухвалити "мовний" законопроект.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування