Син Азарова піариться за бюджетні гроші?

П'ятниця, 17 серпня 2012, 10:55

Син прем'єра Миколи Азарова, кандидат у депутати Олексій Азаров, рекламує себе за державні гроші. Він бере участь у відкритті об'єктів, побудованих за держрахунок, і приносить "гарні звістки" про виплату зарплати.

Зокрема, 15 серпня голова Донецької облдержадміністрації Андрій Шишацький і Азаров з робочим візитом відвідували Слов'янський район Донецької області, повідомляють "Новости Донбасса" з посиланням на телеканал "Донбас".

У сюжеті телеканалу син прем'єра фігурував як лідер громадської ініціативи "Наш Регіон".

У міському будинку культури міста Миколаївки губернатор і Азаров зустрілися з декількома сотнями працівників підприємства "Сервіскомуненерго", яким кілька місяців не виплачували зарплату.

Випуск від 15 серпня. Азаров крайній зліва. Фото "Новостей Донбасса"

"Я розумів, що сюди їхати з порожніми руками і отут розповідати, що я буду вивчати ситуацію, а потім щось вирішу, якісь питання, не можна, тому я сюди приїхав з підписаним сьогодні розпорядженням на 1,5 мільйони гривень для того, щоб виплатити заробітну плату працівникам "Сервіскомуненерго", - сказав Шишацький. 

Витрати обласного бюджету губернатор пояснив "необхідністю втримати персонал і стабілізувати роботу підприємства".

У Шишацького викликала питання кваліфікація керівництва "Сервіскомуненерго", тому "на допомогу й повчання буде направлено КРУ". 

Випуск від 15 серпня. Фото "Новостей Донбасса" 


 Потім Азаров і губернатор відвідали село Андріївка, де відкрили газопровід, будівництва якого, як говориться в сюжеті, місцеві жителі чекали 30 років.

"Це дозволить жителям значно поліпшити свої побутові умови. Це дасть імпульс молоді  залишатися тут", - заявив Азаров.

Усього на проект газифікації села витратили 19 мільйонів гривень.

 Як відомо, Олексій Азаров є кандидатом у народні депутати від Партії регіонів по округу 47  (місто Слов'янськ, Олександрівський, Слов'янський райони).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування