Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Спортсменів змушують написати Азарову, що у них усе гаразд

Понеділок, 27 серпня 2012, 13:06

У Федерація легкої атлетики намагаються нівелювати скандал з підготовкою спортсменів до Олімпіади в Лондоні.

Як стало відомо "Українській правді", у федерації вже підготовлено листа в стилі радянських часів, в якому прем’єра Миколу Азарова запевняють, що ситуація в збірній нормальна.

"Ми дуже обурені і ображені тим, що аноніми без прізвищ паплюжать ім'я кожного з нас, імідж Федерації та репутацію Держави в цілому перед нашим народом і іншими країнами. Правила міжнародної спортивної етики ніхто не відміняв. І головні з них - відкритість і чесність, а не кулуарні плітки і бруд за спиною. Дуже соромно за те, що в нашій великій спортивній сім'ї виросли люди, які міряють свій патріотизм і любов до Батьківщини кількістю масла і ковбаси на бутерброді", - йдеться у листі, під яким зараз змушують підписуватися спортсменів.

"Не помиляється той, хто нічого не робить. Ми впевнені, що і Федерація України з легкої атлетики та Держслужба спорту зробить відповідні висновки за підсумками виступу на Олімпійських іграх, порахує всі мінуси і плюси і разом з нами почне серйозну підготовку до наступних змагань", - йдеться в зверненні.

Спортсмени Олімпійської збірної України з легкої атлетики просять голову Держслужби молоді та спорту Равіля Сафіулліна розібратися з ситуацією навколо підготовки до Олімпіади.

Раніше, джерела "Української правди" повідомили, що олімпійці звернулися до Сафіулліна з листом, в якому просять допомогти їм "розібратися" з їхнім "легкоатлетичним господарством".

"Ми, спортсмени, абсолютно не бачимо взаєморозуміння, взаємоповаги та
підтримки з боку керівництва", - пишуть спортсмени.

"Нам не достатньо гречаної каші і салатика для повноцінного харчування. Ми знаємо, що в цьому році уряд виділив на підготовку олімпійців удвічі більше грошей, ніж зазвичай. Але, повірте, ми цього не відчули! У команді практикується принцип керівництва, спрямований на приниження особистості. Практикуються залякування і дискредитація тренерів і спортсменів", - заявили вони.

Як відомо, перед Олімпіадою спалахнув скандал навколо підготовки легкоатлетичної збірної України. Журналісти дізналися, що спортсменів не забезпечують нормальним харчуванням, тренажерами і навіть якісною питною водою.

Сафіуллін досі не дав відповіді на листа олімпійців.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...