Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Будемо ламати руки тим, хто голосує за інших" - брати Капранови

Вівторок, 7 серпня 2012, 15:27

Письменники Віталій та Дмитро Капранови, які очолюють виборчий список партії "Собор", обіцяють "ламати руки" тим нардепам, які голосуватимуть за колег.

Про це відомі брати заявили в інтерв’ю Gazeta.ua.

Коментуючи те, що зараз багато письменників, акторів, громадських діячів потрапили в виборчі списки партій, Дмитро Капранов сказав: "До того, що вони ідуть, ми ставимося добре. Але якщо ідуть прикрасою до столу, як свого часу ходили Руслана і Вакарчук, якщо не збираються працювати у Верховній Раді, то тоді ходити не варто".

"Бо особисто ми будемо відслідковувати всіх, хто голосує за інших і будемо реально ламати руки (брати займалися греко-римською боротьбою - ред.). Це не передвиборні обіцянки, а попередження", - заявив він.

Брати Капранови зазначили, що в них багато ще не завершених творчих починань, але вони балотуються в Верховну Раду, бо не бачать, за кого їм голосувати.

"Ми чому і вляпалися у цю історію, бо не знаємо, за кого голосувати. Якби знали, чого б ми йшли у парламент?", - сказав Дмитро Капранов.

"У нас роман не дописаний, нам зараз дуже цікаво працювати в музично-поетичному напрямку, у нас "Історія України" не домальована до кінця. Тобто, є свої видавничі й творчі плани. Нам значно краще кинути папірець в урну й піти працювати, якби ми знали, що в цьому папірці треба написати", - додав його брат Віталій.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування