Єфремов запевняє, що "Регіони" готові пом'якшити "наклеп"

Середа, 19 вересня 2012, 20:31

Фракції Партії регіонів готова розглядати поправки до законопроекту про наклеп.

Про це заявив глава фракції Олександр Єфремов в ефірі 5 каналу.

"Ви мені скажіть, ви хочете жити в суспільстві, де головним критерієм стає наклеп? Ми живемо в суспільстві, де люди, не замислюючись, говорять з високих трибун, звинувачуючи інших часом в абсолютно диких речах, які не відповідають дійсності", - уточнив він.

"У моєму розумінні, що та людина, яка свідомо займається такими речами, займається наклепом на іншу людину, вона повинна розуміти, що у всіх цивілізованих країнах, а ми проаналізували цю ситуацію, більш ніж 90% країн Європейського союзу, на яких ми рівняємося, мають відповідну норму в своєму законодавстві. Напевно, там люди не дурні, раз вони залишили цю норму", - заявив політик.

Єфремов також поскаржився, що "ми 10 років жили без цієї норми і прийшли до того, що живемо в ситуації, коли один одного оббріхують".

"А, напевно, ми повинні прийти до того факту, коли і ЗМІ, і просто люди, якщо вони щось заявили, то громадськість повинна знати, що це правда. А якщо неправда - ти можеш оскаржити в суді, і ти можеш відстояти свою частину і гідність", - уточнив він.
 
"Регіонал" упевнений, що "багато хто не читаючи законопроекту, зробив вчора висновки".

"Якщо ви почитаєте закон, і щось там, ви порахуєте, що не відповідає нормативам і треба десь пом'якшити або ще щось, ми готові у фракції розглянути всі ваші пропозиції, і зробити б документ, який би покращував життя нашого суспільства", - підсумував він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування