Усик пояснив, чому боксери-олімпійці виступали на фоні символіки ПР

Четвер, 11 жовтня 2012, 15:06

Боксери-олімпійці обурені тим фактом, що їм довелося проводити майстер-клас у Донецьку на тлі символіки Партії регіонів.

Про це у коментарі "Українській правді" повідомив чемпіон Олімпійських ігор Олександр Усик.

Він заявив, що жоден з присутніх на майстер-класі спортсменів не знав про те, що їм доведеться виступати на фоні партії влади.

"Я не знаю як так сталося. Ми не підтримуємо жодну з партій. Керівники міста, які є членами окремої партії, нас не попередили. Ми просто не знали", - сказав він.

Фото 62.ua

За його словами, всі учасники майстер-класу обурилися і попросили, щоб такого більше не повторювалося.

"Ми спочатку хотіли встати і піти, але залишилися з поваги до тієї молоді і дітей, які прийшли з нами поспілкуватися. Вони (діти -УП) не винні, що все так сталося", - сказав Усик.

"Ми розуміємо, що нам допомагає уряд, президент, але ситуація, яка сталася у середу - це форс-мажор. Ми підняли паніку і сказали, що якщо таке знову повториться - ми перестанемо їздити і представляти свій вид спорту, ми заховаємося, і будемо сидіти вдома", - сказав спортсмен.

Він також повідомив, що в Донецьк їх запросив боксер Дмитро Єлісєєв, а не Партія регіонів.

"Ще раз наголошую - ми не підтримуємо жодну опозицію, кандидатів... ну чи як там воно називається. Одним словом - ми аполітичні", - підсумував спортсмен.

Як відомо, у середу у Донецьку боксери-олімпійці провели майстер-клас на тлі символіки Партії регіонів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування