Герман пішла з АП у відпустку на "фартове" місце

Понеділок, 15 жовтня 2012, 14:48

Передвиборний прес-центр Партії регіонів, яку очолила радник президента й кандидат у депутати Ганна Герман, почав свою роботу.

"Оскільки нам доведеться зустрічатися щодня, то я візьму ще раз відпустку, тож, моя посада в адміністрації президента нічого не має спільного із цим", - сказала вона на презентації прес-центру в понеділок у Києві.

За словами Герман, прес-центр працюватиме до моменту оголошення офіційних результатів парламентських виборів.

 

"Я за те, щоб тут щоразу були люди, які є носіями інформації, ньюсмейкери. Тут увесь час буде хтось компетентний, хто готовий, уміє, знає й має повноваження відповідати на ваші питання", - підкреслила вона.

Герман відзначила, що з урахуванням економічної кризи в прес-центрі не буде великої кількості співробітників.

"Мінімальна кількість людей за мінімальну винагороду", - сказала вона.

Разом з тим, керівник прес-центру підкреслила, що для журналістів тут будуть створені всі умови:

"Ми - партія не бідна, ми зробимо все, щоб журналістам працювалося дуже зручно й комфортно, щоб мали можливість передати об'єктивну правдиву інформацію якнайшвидше у своє ЗМІ".

Фото з Facebook прес-центру

Прес-центр Партії регіонів традиційно розмістився в готелі Інтерконтиненталь.

"Я думаю, що поки Партія регіонів братиме участь у будь-яких виборах, прес-центр завжди буде в Інтерконтиненталі, тому, що це дуже фартове місце, ми тут виграємо, ми тут будемо пробувати виграти й нинішні парламентські вибори", - підкреслила Герман.

Крім того, у соцмережі Facebook відкрита сторінка офіційного прес-центру Партії Регіонів на парламентських виборах 2012 року.

"Привіт всім! За бажанням колег-журналістів ми відкрили цю сторінку, де ви зможете в режимі live задавати свої питання й одержувати відповіді. Запрошую. Дякую за співробітництво", - написала Герман на сторінці.

"Давайте побажаємо собі чистих, вільних і прозорих виборів. Питання можете задавати й англійською. Цією мовою ви також зможете одержати відповідь", - додала вона.

Інтерфакс, Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News