Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тягнибок: У "Свободи" крадуть 3% голосів за списками і перемогу в 4 округах

Вівторок, 30 жовтня 2012, 12:21

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок заявляє, що в його партії намагаються украсти мінімум 3% голосів за партійними списками і відібрати перемогу в 4 мажоритарних округах.

"Влада брутально фальшує результати виборів до Верховної Ради", - цитує його прес-служба ВО "Свобода".

"Через нахабні фальсифікації результати, оприлюдненні на сервері ЦВК, кардинально розходяться із результатами, зафіксованими у протоколах з "мокрими печатками" з виборчих дільниць", - сказав Тягнибок.

За його словами, "масштаб фальсифікацій, а також те, що внесення даних на сервер ЦВК контролюють співробітники СБУ, свідчить: схему фальсифікації розробили і реалізують з найвищих владних кабінетів на Банковій".

"Влада намагається вкрасти кожен третій голос, відданий за ВО "Свобода", та кожен третій округ, де переміг свободівець", - стверджує Тягнибок.

"Ми вчергове не просимо, а вимагаємо від Центральної виборчої комісії припинити масштабне фальшування результатів волевиявлення у 90-му виборчому окрузі на Київщині, 189-му – на Хмельниччині та у київських округах №215 і №223", - заявив лідер "Свободи".

За його словами, "у всіх цих округах перемогу здобули свободівці – кандидати від об'єднаних сил опозиції, ці результати закріплено протоколами з "мокрими печатками" з усіх дільниць округів".

Тягнибок заявив, що в округах застосовується схожа технологія фальсифікацій: "результат, внесений у протоколи, не збігається з результатом, введеним в електрону систему підрахунку голосів, а окружна виборча комісія… у підсумковий протокол вносить фальшиві дані, нібито "помилково" внесені на сервер".

"Ще один спосіб перекрутити результати волевиявлення – направлення протоколів "на доопрацювання" та штучне зволікання із підбиттям підсумку виборів в ОВК", - додав він.

ВО "Свобода" вимагає від ЦВК припинити вчинення злочинів на вищезазначених округах, а владу закликає "негайно припинити масштабні фальсифікації".

Партія Тягнибока також вимагає від СБУ й Генпрокуратури покласти край "брутальному порушенню виборчого законодавства".

Юридична служба ВО "Свобода" щодо кожного зазначеного випадку підготувала позов та вимагає не оприлюднювати остаточних результатів волевиявлення у цих округах до закінчення розгляду позовів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...