УДАР висунув кандидата на пост мера Єнакієвого

П'ятниця, 16 листопада 2012, 08:33

Партія УДАР висунула на посаду мера Єнакієве донецького журналіста і блогера Дениса Казанського.

Про це повідомляє прес-служба Донецького обласного штабу партії "УДАР".

14 грудня відбудуться позачергові вибори міського голови Єнакієве (Донецька область), бо попередній мер Сергій Рухадзе у серпні помер від інсульту.

"Партія "УДАР Віталія Кличка" вступила в передвиборну боротьбу, висунувши свого кандидата, яким став відомий донецький журналіст і блогер Денис Казанський", - повідомляє прес-служба Донецького обласного штабу партії.

"Сьогодні у територіальну комісію були подані всі необхідні для реєстрації кандидата документи", - говориться в повідомленні.

Денис Казанський відомий під ніком frankensstein у "Живому журналі".

16 листопада він написав на своїй сторінці, що голова територіальної комісії "уже натякнула, що не зареєструють" його кандидатом у мери.

"Такий кандидат, як я, їм звісно не потрібен. Але якщо все ж таки пройду – обіцяю розвеселий карнавал", - заявив "frankensstein".

Раніше він розміщував інформацію про роздачу парасольок агітаторами Партії регіонів у Маріуполі, агітаційний концерт гурту "Бутирка" від екс-регіонала в Луганську, про постановочний характер форуму партії "Україна – вперед!", про роздачу пасок до Великодня від депутата-комуніста в Луганську тощо.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...