Комуніст-любитель "Бентлі" роздавав пенсіонерам паски

Четвер, 19 квітня 2012, 15:02

У Ленінському районі Луганська на свята роздавали паски від депутата від Компартії Луганської міськради Володимира Медяника.

Відповідне відео виклав блогер Frankensstein.

Подарунковий набір, до складу якого входив один рушник і одна паска, мали право отримати тільки пенсіонери, які проживають в Ленінському районі Луганська.

У цьому районі Медяник збирається балотуватися до Верховної Ради за мажоритаркою.

Незважаючи на дощ, біля магазину утворилася велика черга. Пенсіонери влаштували тисняву.

Раніше скандальний депутат Луганської міськради Роман Ландік викладав у соцмережі "Одноклассники" фотографію, на якій вони з Медяником стоять поряд з розкішними "Бентлі".

Комуніст Медяник (справа) і Роман Ландік поряд зі своїми Бентлі

Як пише "Дуся. Телекритика", під час останнього приїзду до Луганська лідера Компартії Петра Симоненка одна з журналісток поставила йому питання про "Бентлі" Медяника.

За інформацією видання, Симоненко пішов від прямої відповіді, а цей епізод не пішов у випуск новин загальнонаціонального телеканалу, що входить до медіагрупи Віктора Пінчука.

"Подейкують, що після інциденту хтось від Симоненка дзвонив керівництву каналу з претензіями і вимагав не давати цей синхрон в ефір", - йдеться в статті.

За інформацією видання, "масштабну піар-кампанію КПУ в пресі розгорнула дружина Симоненка", а в минулому журналістка Оксана Ващенко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування