Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мажоритарник Дубневич каже, що не делегував у раду регіонала

П'ятниця, 30 листопада 2012, 16:05

Новообраний депутат Ярослав Дубневич не підписував заяви щодо  підтримки Григорія Калетніка як члена групи з підготовки першого засідання наступної Верховної Ради.

Про це йдеться в заяві Дубневича, переданій УП.

Дубневич надіслав відкритого листа-звернення до голови Верховної Ради України, та керівника апарату Верховної Ради України з інформацією про те, що він не підписував жодного документу,у в тому числі і письмової пропозиції на підтримку Калетніка Григорія.

"З повідомлень низки ЗМІ, а саме інтернет сайту "Українська правда"  мені стало відомо про те, що існує документ, за нібито моїм підписом, відповідно до якого новообраного народного депутата України  Калетніка Григорія делеговано бути представником у Підготовчій депутатській групі з числа новообраних народних депутатів", - зазначив він.

"Мною не підписувалися і жодні документи на підтримку  будь кого з новообраних народних депутатів до складу зазначеної групи", - пише у зверненні депутат.


Новообраний депутат просить керівництво ВРУ довести зміст цього  звернення у максимально стислі терміни усім членам Підготовчої депутатської групи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: