Під Донецьком поламалися одразу 2 Hyundai. Люди мерзли 4 години

Четвер, 13 грудня 2012, 16:25

У середу поламалися одразу два потяги Hyundai "Інтерсіті+", які слідували за маршрутом Донецьк-Київ та Київ-Донецьк.

Поїзд 152К, який виїхав зі столиці о 16:30, замість 23:10 середи прибув до Донецька близько 2:50 четверга, 13 грудня.

Як розповіли donbass.ua пасажири, їм сказали, що заледенів струмоприймач. Але вони піддають сумніву ці слова, оскільки потяг "по дорозі п'ять разів "перевантажувався".

Після тривалої стоянки (в результаті поломки) прибув локомотив і дотягнув "Хюндай" до Донецька зі швидкістю 50 кілометрів на годину.

 
 

Поламався також поїзд 154Д, що слідував з Донецька до Києва.

Поїзд виїхав з Донецька за графіком, о 16:50. На кордоні Донецької та Харківської областей швидкісний "Інтерсіті+" зупинився. Він простояв у полі близько чотирьох годин. Люди мерзли, оскільки вагони не опалювалися.

Потім прибув локомотив і дотягнув "Хюндай" до станції Лозова, звідки пасажирів вже на іншому поїзді мали відправити в Київ.

У середу ввечері "Українська правда" отримала листа від одного з пасажирів поламаного поїзда, який повідомляв, що "вже четверту годину стоїть поїзд 154Д Інтерсіті+ "Донецьк - Київ".

"В поїзді щонайменше 500 людей. Поїзд вирушив о 16:50 і зупинився посеред поля після години подорожі. Причина зупинки - обледеніння проводів. В поїзді не працює електрика, відповідно і освітлення, опалення і туалети. В поїзді вже закінчилася їжа. Мав приїхати локомотив, але щось десь не зійшлося. Провідники ніякої детальної інформації не надають. Пасажири зараз сидять у повному невіданні, без їжі, в темряві, холоді, без можливості користуватися туалетом. Будь ласка, поширте цю інформацію, щоб визволити людей", - написав пасажир.

Як відомо, 8 грудня швидкісний електропоїзд Hyundai №165 Дніпропетровськ-Київ зламався, і пасажири чекали іншого поїзда.

6 грудня повідомлялося, що у Полтавській області електропотяг Hyundai №164 сполученням Київ – Харків поламався та простояв на перегоні 3 години 5 хвилин. Пізніше в "Укрзалізниці" пояснили, що електропоїзд "Український експрес", який прямував за маршрутом Київ – Харків, затримався через обрив контактного проводу.

З 27 травня міжрегіональні електропоїзди "Український експрес" виробництва Hyundai Rotem почали курсувати за маршрутом "Київ - Харків" і "Київ - Львів", а з 7 червня - "Київ - Донецьк".

З тих пір неодноразово відбувалися затримання поїздів у дорозі на кілька годин через поломки, крім того, 2 липня поїзд із технічних причин не зміг виїхати з Харкова до Києва, і був замінений іншим поїздом "Укрзалізниці".

В серпні і жовтні 2012 року потяги теж ламалися.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування