Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Тягнибок із Мірошниченком потрапили в світову десятку антисемітів

Субота, 29 грудня 2012, 14:59

Центр Симона Візенталя помістив "свободівців" Олега Тягнибока та Ігоря Мірошниченка на п'яте місце у топ-10 антисемітів та образників євреїв усього світу.

Тягнибок потрапив у рейтинг за заклики "боротися з жидвою", а Мірошниченко за те, що назвав голлівудську акторку українського походження Мілу Куніс "жидівкою", повідомляє ТСН.

Окремо в документі уточнюється, що ця партія набрала 12% голосів виборців і отримала 41 місце в українському парламенті.

Обігнали "свободівців" в рейтингу єгипетська ісламська партія "Мусульманське братство", президент Ірану Махмуд Ахмадінеджад , віце-президент Ірану Мохамад Рахімі і начальник генерального штабу іранської армії генерал-майор Хасан Фірозабада.

20 грудня лос-анджелеський центр Симона Візенталя, створений для розшуку нацистських злочинців, направив лист українському прем'єр-міністрові Миколі Азарову, к якому розкритикував партію "Свобода".

Обурення Центру викликав пост свободівця Ігоря Мірошниченка на "Фейсбуці", який стосувався голлівудської актриси Міли Куніс.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування