Арбузов буде щоденно викликати собі на килим по жертві

Вівторок, 8 січня 2013, 18:12

Перший віце-прем’єр Сергій Арбузов розпочинає щоденні зустрічі з керівниками регіонів з метою розв’язання нагальних економічних та соціальних проблем.

Затверджено відповідний графік таких зустрічей з головами Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міськдержадміністрацій, повідомляє офіційний сайт Кабміну.

"Такий формат співпраці центральної та місцевої виконавчої влади Арбузов запропонував з метою більш оперативного вирішення нагальних проблем. Саме за такий контакт висловлювалися й керівники регіонів", - зазначає прес-служба.

За рішенням першого віце-прем’єра у зустрічах з головами ОДА братимуть участь й керівники міністерств та відомств, в безпосередній компетенції яких знаходиться розв’язання порушених питань.

Зокрема, йдеться про зустрічі з керівництвом Мінфіну, Мінекономрозвитку, Мінагрополітики, Міністерства доходів і зборів, Мінсоцполітики, Мінінфраструктури та Мінрегіону, а також підсумкові - з першим віце-прем’єром Сергієм Арбузовим та віце-прем’єром Олександром Вілкулом.

У кожному із зазначених міністерств буде визначено осіб, відповідальних за організацію проведення таких зустрічей.

Порядок прийому формуватиметься у визначеному порядку. Кожен керівник регіону буде мати змогу зустрітися із керівництвом міністерств приблизно один раз на місяць.

10 січня передбачено зустріч з главою Ради міністрів Автономної Республіки Крим, 11 січня - з главою Вінницької ОДА, 12 січня - з головою Волинської ОДА.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News