Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценка залишили сидіти в колонії

Понеділок, 18 лютого 2013, 15:23

Апеляційний суд Чернігівської області залишив Юрія Луценка за ґратами відбувати покарання попри хвороби.

Як повідомляє керівник прес-служби "Народної самооборони" Лариса Сарган у Facebook, його апеляцію на аналогічне рішення Менського райсуду залишили без задоволення.

"Ухвала: У суду всі аргументи захисту безпідставні. Суд бере до уваги "відмову" Луценка від лікування у Бучанській тюрмі", - пише Сарган.

"Колегія не знайшла підстав! Сидіти далі!!! Апеляцію залишити без задоволення!", - повідомляє вона.

Фото – Євгенії Моторевської 

Луценко чекає рішення суду на руки, "спілкується з рідними та друзями", зазначає Сарган.

Як відомо, захист Луценка домагався, щоб його звільнили від відбування покарання у зв’язку з хворобами, які, за твердженням адвокатів, є підставою для звільнення засудженого.

Менський райсуд Чернігівської області 24 грудня 2012 року відмовився звільнити екс-міністра від відбування покарання за станом здоров'я – і захист Луценка подав апеляцію.

Луценко заявив у суді, що в нього було діагностовано початкову стадію цирозу печінки і портальну гіпертензію, і що в колонії вилікувати його неможливо.

Сарган нагадує, що 19 лютого, о 10:00 Менський райсуд розглядатиме заяву захисників Фоміна та Луценко про злочин із боку керівництва Менської колонії.

А 20 лютого, о 15:00 суддя Віктор Кицюк у Печерському райсуді Києва розглядатиме заяву Луценка проти суддів та прокурорів, використовуючи відеозв’язок із екс-міністром.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...