Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиціонери ще не вирішили, чи ночуватимуть в Раді

Понеділок, 18 лютого 2013, 17:17

Опозиціонери поки не вирішили, чи лишатимуться вони у сесійній залі на ніч.

Про це на брифінгу у понеділок заявив лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

Він пояснив, що опозиціонери зібралися у парламенті, оскільки отримали інформацію про те, що "регіонали" можуть провести у сесійній залі своє засідання.

"Один з варіантів, які вони обговорюють зараз у Зоряному - вони хочуть провести тут нібито парламентські збори депутатів Партії регіонів і Компартії", - сказав Тягнибок.

"Аргументують тим, що голова Верховної Ради дозволяє тут бути присутніми представникам опозиції перебувати у сесійній залі, то чого ж ми не можемо", - додав він.

Тому, за його словами, депутати від опозиції прибули до сесійної зали "для того, щоб контролювати ситуацію".

"У випадку необхідності наші фракції будуть готові до виконання головного конституційного завдання. А наше головне завдання - не дати розпочати роботу неконституційним способом", - сказав Тягнибок.

 

На запитання, чи лишатимуться депутати у Верховній Раді на ніч, він відповів:

"Чи будемо ми залишатися, буде належати від тої інформації, яку ми отримаємо щодо можливих дій з боку Партії регіонів. Залишатися на ніч просто так нема жодного сенсу, залишатися, щоб не дати Партії регіонів реалізувати свої підлі плани, є сенс".

"Наразі вивчаємо інформацію. Будемо ухвалювати оперативне рішення", - додав він.

У свою чергу лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк заявив, що вони приймуть, "хто буде ночувати, в якій годині заходити, залежно від того, як розвиватимуться події".

"Більше того – всі плани Партії регіонів розкривати не можна. Це основна запорука для того, щоб втримати парламентську залу", - додав він.

Після брифінгу Яценюк взяв у руки камеру і пішов знімати сесійну залу.

Фото Сергія Лещенка, УП

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...