Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонали" пояснили відмову прийти на ефір про Щербаня хворобами

Понеділок, 4 лютого 2013, 12:02

Представники Партії регіонів відмовилися від участі в п’ятничному ток-шоу "Справедливість" майже одночасно, хоча їхня участь була узгоджена заздалегідь.

Про це повідомила ведуча ток-шоу Анна Безулик в інтерв'ю "Телекритиці".

"Переговори тривали тиждень і були дуже складними. Врешті-решт ми отримали підтвердження від трьох учасників. Відмови відбулися майже одночасно з інтервалом у півгодини, приблизно за три години до початку ефіру", - повідомила вона.

"Пояснення були пов’язані із здоров'ям", - уточнила ведуча.

На запитання, чи готувалися автори програми при розробці формату до таких форс-мажорів, коли одна зі сторін не буде представлена взагалі, Безулик відповіла з усміхом: 

"До форс-мажорів ми готувалися останні 15 років роботи у суспільно-політичному мовленні".

"А щодо картонних зображень – це стандартна практика. Такого роду речі - зображення, написи на стільцях, тощо активно використовують світові ЗМІ", - додала Безулик.

Як відомо, нове політичне ток-шоу "Справедливість" з Анною Безулик стартувало на "Інтері" 25 січня, а 1 лютого вийшов другий випуск. Тоді жоден представник Партії регіонів не прийшов на програму, темою якої була справа про вбивство Євгена Щербаня.

Представники Генпрокуратури також не з'явилися – замість них у студії були картонні зображення генпрокурора Віктора Пшонки і його першого заступника Рената Кузьміна.

Перед цим у п’ятницю стало відомо, що Дмитро Фірташ став власником медіа-холдингу Валерія Хорошковського, куди входить і канал "Інтер".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: