Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Заступник Табачника запевняє, що Янукович даремно його звинувачує

Середа, 13 березня 2013, 16:50

Перший заступник міністра освіти і науки Євген Суліма вважає безпідставним звинувачення президентом Віктором Януковичем міністра Дмитра Табачника у знищенні спортивної інфраструктури.

Про це він сказав в ході заходу "Студентська навчально-дискусійна платформа", передають "Українські новини".

"Пам'ятаєте, була остання зустріч президента, коли він підняв Табачника: чому закривають ДЮСШ... Але хотів би вам сказати, що це... питання нефінансування з боку фонду соціального страхування і Табачник має таке ж відношення до цього фонду як і всі інші, крім міністра соціальної політики, яка веде діалог з фондом", - сказав Сулима.

При цьому він також зазначив, що як член правління фонду соцстрахування бачить не зовсім чесне поводження інших учасників фонду при вирішенні більшості фінансових питань.

"Це така гра, в якій кожен хоче обіграти сусіда... І ось, наприклад, останнє засідання правління (фонду): я не погодився з деякими речами... Я все-таки вважаю, що гра повинна бути завжди чесна", - відзначив заступник міністра.

При цьому Сулима також повідомив, що йому як члену правління фонду у березні вдалося домогтися виділення повного фінансування на утримання санаторіїв-профілакторіїв при навчальних закладах.

Як відомо, 27 лютого на розширеному засіданні Кабінету Міністрів Янукович звинуватив Табачника у знищенні спортивної інфраструктури.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування