Герман: "За кожними великими грошима стоїть кримінал"

Вівторок, 19 березня 2013, 12:33

"Регіоналка" Ганна Герман не буде шокована, якщо суд винесе Юлії Тимошенко обвинувачувальний вирок у справі про вбивство Євгена Щербаня.

"Ми всі дуже багато знаємо про це", - сказала вона в інтерв'ю News24ua.

"Ми тут росли, ми жили тут, і те, що люди довгий час про це не говорили, не означає, що вони цього не знали", - додала Герман.

"За кожними великими грошима стоїть кримінал - мовить англійське прислів'я. Те, що Юлія Володимирівна - дуже багата жінка, загальновідомо. Те, що вона зробила свій капітал у співпраці з Лазаренком, - теж не секрет", - заявила вона.

За словами Герман, "це просто дуже неприємно".

"Якби Україна могла без цього всього бруду обійтися, це було б краще для нас усіх. Ну, раз уже цю пухлину розсікли, то з неї повинен витекти гній, і ми повинні почати з чистого аркуша. Якщо зуміємо, звісно. Я бажаю, щоб Юлію Володимирівну судили не за мірою гріхів, а за мірою милосердя ", - сказала вона.

"Якби моя воля, я б віддала якійсь іншій владі - тій, яка прийде після нас, тягар розбиратися з її вчинками. Бо всі ці справи принесли нам тільки масу невдячної роботи, вони забрали у нас дуже багато енергії - тієї, яку ми могли направити на інші, потрібні Україні питання ", - зазначила також Герман.

На запитання, що їй підказує інтуїція, чи повернеться Тимошенко (на волю і в політику), вона відповіла: "Не знаю. Сьогодні я цього не знаю".

Герман також обурилася, що опозиція не заступається за інших жінок, які можуть бути засуджені з помилки суду, а лише за Тимошенко.

"У 2012 році в тюрмах народилось 62 немовляти ... До їхніх матерів не приїжджали лікарі з-за кордону, цих жінок на пологи не везли в якісь клініки хороші, вони не мали можливості не тільки ночувати в душових, вони взагалі душових не бачили! Після пологів у них відбирали щойно народжену дитину... Ви чули хоч один голос опозиції на їх захист? ", - сказала вона.

"Десять дітей-інвалідів сьогодні перебувають у камерах у страшних умовах. Ви чули, щоб опозиція хоч раз заступилася за них?!", - додала Герман.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування