Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко відмовилась від суду на користь побачення з Луценком і К°

Четвер, 11 квітня 2013, 20:55

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко вирішила не їхати в суд 12 квітня, а провести зустріч з екс-главою МВС Юрієм Луценко та членами "Батьківщини" Арсенієм Яценюком та Олександром Турчиновим.

Про це повідомила прес-служба Державної пенітенціарної служби.

"ДПтС повідомляє про те, що засуджена Тимошенко замість поїздки в суд запланувала проведення партійної наради, зокрема, за участю Луценка, Яценюка та Турчинова", - йдеться у повідомленні з посиланням на заяву Тимошенко, надіслану керівництву Качанівської колонії.

"В одній із своїх заяв Тимошенко зазначає, що відмовляється їхати до Київського райсуду Харкова на засідання, що заплановане на 12 квітня, бо "не має бажання наносити шкоду своєму здоров’ю", - розповіли у відомстві.

"Але в той самий час, у іншій заяві, вона вимагає від пенітенціарної служби забезпечити її побачення з Яценюком, Луценком та Турчиновим, час проведення якого Тимошенко призначила на 10 годину 12 квітня", - заявили в ДПтС.

"При цьому вважаємо за необхідне зазначити, що жоден із запрошених засудженою до себе на зустріч до керівництва пенітенціарної служби із запитами на побачення з Тимошенко письмово не звертався", - додали в установі.

Турчинов у своєму Twitter підтвердив, що має намір у п’ятницю зустрітися з Тимошенко.

Як відомо, 12 квітня о 16.00 в Апеляційному суді Харківської області розпочнеться засідання Київського райсуду у справі корпорації "Єдині енергетичні системи України".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: