"Тушка" Канівець може попроситися до Тягнибока

Четвер, 11 квітня 2013, 22:44

Депутат Олег Канівець, який нещодавно вийшов з фракції "Батьківщина", заявив, що може повернутися у фракцію або вступити до "Свободи".

Про це він заявив в інтерв'ю виданню "Новий погляд".

"Я не виключаю свого повернення у фракцію "Батьківщина". Я вже написав відповідного листа на ім’я її лідера Арсенія Яценюка. У цьому листі я повідомив, що повернення може бути тільки за однієї умови – коли буде прийнято рішення відсторонити Віктора Швеця з Львівщини, а його громадські приймальні забрати зі Стрия", - сказав Канівець.

"Поки цього зроблено не буде, залишатимуся позафракційним, але ще раз наголошую – Оопозиційним політиком!", - додав депутат.

"В майбутньому не виключаю свого входження у фракцію "Свобода". Вона мене підтримувала на виборах (на відміну від "Батьківщини"), а я агітував за "Свободу". Я обраний від націоналістичного, патріотичного краю Степана Бандери. Підтримувати націоналістів – мій обов’язок!", - заявив він.

Канівець також заявив, що пропозицій про вступ до фракції Партії регіонів не отримував.

"І я з усією відповідальністю запевняю, що якщо вони і з’являться, то розглядати їх я не збираюся. За жодних обставин не маю намірів приєднуватись до парламентської більшості, до владної команди. Я залишаюсь опозиційним політиком – в опозиції до Януковича і до його уряду", - пообіцяв він. 

Депутат також запевнив, що грошей за вихід з "Батьківщини" не отримував.

Окрім того, Канівець відхрестився від узгоджених дій з іншими депутатами, які припинили своє членство у "Батьківщині".

"Свою заяву я написав і зареєстрував 3-го квітня 2013 року. Коли були подані їхні заяви мені не відомо", - заявив Канівець, додавши, що не знав, що інші три депутата також написали заяви про вихід.

Як відомо, 4 квітня з "Батьківщини" вийшли народні депутати Олег Канівець, Віталій Немілостивий, Роман Стаднійчук та Ігор Скосар.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування