Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк попросив Княжицького вийти з конфлікту на ТВі

Понеділок, 29 квітня 2013, 15:00

Голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк закликав депутата своєї фракції Миколи Княжицького вийти з корпоративного конфлікту навколо телеканалу ТВі.

Про це йдеться у зверненні Яценюка до Княжицького "як до чесного журналіста та відповідального парламентаря", повідомляє прес-служба "Батьківщини".

Він звернувся до Княжицького з проханням "дати можливість власникам остаточно поставити крапку в питанні власності на цей телеканал, а журналістам захистити свої права й право одного з незалежних телеканалів говорити правду в Україні".

Яценюк зазначив, що для нього як для політика право власності на телеканал не є визначальним – найголовніше, чи може бути телеканал незалежним, а журналістський колектив реалізувати право на свободу слова.

"У цивілізованому світі зміна власника не тягне за собою зміну редакційної політики ЗМІ. На жаль, не так є в Україні, де стало практикою, коли разом зі зміною власника правда змінюється на брехню", - сказав він.

"У випадку з телеканалом ТВі процедура переходу права власності є дуже сумнівною та викликає більше запитань, ніж відповідей", - додав Яценюк.

У свою чергу Княжицький запевнив Яценюка, що виходить із конфлікту навколо ТВі до остаточного його вирішення.

Водночас, як повідомляють джерела "Української правди" на ТВі, ще у понеділок зранку Княжицький повідомив журналістам каналу, що виходить з конфлікту. Втім він продовжує перебувати на телеканалі.

Пізніше Княжицький спростував дану інформацію, написавши у Facebook, що не перебуває на каналі.

Українська правда  

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування