"Регіони" істерять: "Фашизм на порозі, опозиція перейшла до терору"

Середа, 3 квітня 2013, 15:00

Партія регіонів заявляє, що лідери опозиції сіють ненависть серед українців, і закликає громадян дати їм відсіч за "заохочення неофашизму".

Про це йдеться в заяві, поширеній прес-службою Партії регіонів.

У ній "регіонали" висловлюють протест проти дій опозиції біля Верховної Ради 2 квітня.

"Від фашистських гасел опозиція перейшла до звірства й терору. Демократичний мітинг у центрі Києва, який зібрали опозиційні вожді, переріс у хуліганські дії, які несуть загрозу життю й здоров'ю людей", - говориться в заяві.

"Прикриваючись законом про вибори у столиці, не пояснивши учасникам мітингу ні цілі, ні сенс своїх дій, не в змозі забезпечити солідарне голосування у власних лавах, ці політичні екстремісти не знайшли нічого кращого, як зігнати свою злість на беззахисних жінках", - обурюються "регіонали".

За їхніми словами, "молодики, підбурювані своїми вождями, завдали тілесних ушкоджень жінкам-депутатам від Партії регіонів, кидали в них каміння, грудки землі й льоду", у наслідок чого постраждали Ірина Горіна, Ірина Бережна та Юлія Льовочкіна.

Партія регіонів "не залишить інцидент без уваги, вимагає від правоохоронних органів знайти цих нелюдів, дати відповідну правову оцінку їхнім злодіянням".

"Відповідальність за безчинства й відверте звірство лежить на тих, хто вивів людей на вулиці", - стверджують "регіонали".

"Сіючи ворожнечу й ненависть серед українських громадян, опозиційні вожді Тягнибок, Яценюк і Кличко занурюють країну у хаос, задовольняючи при цьому свої політичні амбіції. Заохочення бойовиків, які фашиствують, – ніщо інше, як демонстративно-публічний прояв політичного тероризму та відроджуваного неонацизму", - заявляють вони.

Партія регіонів убачає загрозу неофашизму в Україні.

"Сьогодні усе голосніше лунають нацистські заклики до фізичному насильства й терору щодо інакомислячих, людей іншої віри, національності, мовних традицій", - говориться в заяві.

"Партія регіонів попереджає: фашизм – на порозі українського Дому. Закликаємо громадян України дати рішучу відсіч "коричневим", не допустити сповзання країни в хаос громадянського протистояння й політичного тероризму!", - заявляють "регіонали".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування