Єфремов запевняє, що засідання поза стінами Ради абсолютно законне

Четвер, 4 квітня 2013, 11:09

Проведення сесійного засідання Верховної Ради не в будівлі парламенту буде законно за рішенням більшості депутатів.

Про це заявив глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов на зборах депутатів більшості в будівлі комітетів на вулиці Банковій.

"Ми залежні від меншості, але як мені здається, це не зовсім правильно, в будь-якій демократичній державі", - зазначив він.

"Регламент говорить, що ми сесійне засідання проводимо на Грушевського, 5 в залі під куполом. Потім наступний рядок написаний, що Верховна Рада може шляхом прийняття рішення більшості від конституційного складу Верховної Ради, тобто 226 голосів, може прийняти рішення про проведення сесійного засідання в іншому місці", - заявив Єфремов.

"Тому, якщо у нас виникне така необхідність, ми можемо проголосувати. Прийняти це рішення. Це буде абсолютно в законодавчому руслі наша робота надалі", - запевнив він.

"А далі ми можемо з вами визначитися з порядком роботи, можемо визначити ті закони основоположні, які дуже потрібні, і проголосувати їх сьогодні. Принаймні запустивши кой які процеси в нашій державі в позитивне русло", - додав глава фракції.

У свою чергу глава фракції Компартії Петро Симоненко заявив, що його депутати готові до конструктивної роботи на такому засіданні.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News