Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонали" бачили Азарова в Раді, а Кабмін каже, що він на Житомирщині

П'ятниця, 5 квітня 2013, 11:43

Партія регіонів пропонувала опозиції розблокувати трибуну у п’ятницю для заслуховування членів уряду, які зібралися у сесійній залі у повному складі.

Про це заявив голова регламентного комітету Володимир Макеєнко.

"Уряд у повному складі присутній у сесійній залі на чолі з прем’єр-міністром, і готовий відповісти на запитання депутатів, а також поговорити про аграрно-промисловий комплекс, але парламент заблокований", - сказав Макеєнко

"Вони хочуть, щоби ми пішли в бійку, але цього не буде", - додав він, уточнивши, що силою добиватися розблокування Верховної Ради не будуть.

На запитання, що заважає ПР поговорити з міністрами в іншому приміщенні, як це було у четвер, Макеєнко відповів: "Вчора ми відпрацювали порядок денний, який був затверджений на погоджувальній раді. Якщо буде необхідність, наступний порядок денний разом з урядом будемо також відпрацьовувати".

Водночас, за повідомленням прес-служби Кабміну, прем’єр Микола Азаров перебуває з робочою поїздкою в Житомирській області, де збирається ознайомитися зі станом підготовки до весняного водопілля та з питаннями, які внаслідок затяжної зими постали перед працівниками сільського господарства.

У Новоград-Волинському районі Азаров проведе нараду.

У свою чергу, як повідомляє Житомир.info, для висвітленя візиту Азарова не акредитували представників Інтернет-ЗМІ, а також незалежних газет.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: