Нове керівництво ТВі хоче "посунути" ICTV та "Новий"

Середа, 8 травня 2013, 13:08

Телеканал ТВі має намір вступити в боротьбу за рейтинги з основними каналами України.

Про це заявив телепродюсер, автор концепції каналу ТВі Михайло Крупієвський в інтерв'ю "Комсомольській правді", передають Ukranews.

"Місяців три-чотири у нас буде перехідний етап з "розмовного телебачення" в повноформатне, а вже у вересні плануємо повний рестарт на новий сезон і почнемо боротися за рейтинги - зараз вони мінімальні", - сказав він.

"Плануємо стати повноцінним каналом - безумовно, це не буде "Інтер" або "1+1", але таким телеканалом, як Новий, ICTV, ми обов'язково станемо", - запевнив Крупієвський.

При цьому продюсер зазначив, що вже найближчим часом в ефірі телеканалу з'явиться ряд нових телеформатів і ведучих - більше 16 імен.

"Глибокі цікаві інтерв'ю наші глядачі побачать-почують у новій програмі "Вечір з Мирославою Барчук". Антон Мухарський стане креативити у "Зеленій лампі" - передачі про сучасне мистецтво, але цікаве кожному", - розповів продюсер.

"Андрія Бондаря чотири дні на тиждень можна буде побачити у невеликий, але ємній програмі з умовною назвою "Адвокат диявола" - про поняття, які в сучасному світі потребують переосмислення", - заявив Крупієвський.

Він додав, що на ТВі також повернеться письменник Олександр Ірванець з програмою "На злобу дня" у поетичній формі і ряд інших авторських програм.

Як відомо, після скандалу зі зміною власника і керівництва телеканалу, 32 журналісти ТВі заявили про своє звільнення, оскільки не можуть гарантувати своєму глядачеві надання об'єктивної та неупередженої інформації і вважають, що люди, які називають себе новими власниками та менеджерами телеканалу, зруйнували репутацію ТВі.

Згодом журналіст Мустафа Найєм заявив, що журналісти, які 29 квітня,звільнилися з ТВі, будуть створювати свій інтернет-проект.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News