Журналістка з боєм повернула авто, яке в неї забрали у Межигір’ї

Середа, 12 червня 2013, 14:42

Активіст "Дорожнього контролю" допоміг журналістці Тетяні Чорновол забрати машину зі штрафмайданчика, куди авто забрали після акції під "Межигір'ям" 6 червня.

Про це Чорновол пише у своєму блозі на "Українській правді".

"Визволити моє авто вдалося лише завдяки командній роботі громадських активістів. Особливо дякую Андрію Дзиндзі з "Дорожнього контролю", який організував "рятувальні" заходи", - пише вона.

При цьому журналістка пише, що її шокувала "поведінка гопника та власника штрафмайданчика ДАІ Артура Соловьйова".

"Його брутальна лайка, приїзд на "стрілку" з журналістами на авто без номерів, удар ногою по журналісту на очах міліціонерів та камер центральних ЗМІ примушує зробити висновок, що в країні все набагато гірше, ніж ми уявляємо", - пояснює Чорновіл.

За її словами, "рекетир Артур" отримав від неї "хорошого ляпаса".

"Я думаю, ще кілька днів сліди під оком йому будуть нагадувати, що не слід використовувати "тюремно-туалетну" лексику у розмові не лише з жінкою, а з будь-ким. Не в його компетенції відміняти право на гідність", - заявляє Чорновол.

На її думку, Соловьйов "відчуває повну вседозволеність та безкарність, вважає себе королем ситуації" і "вірить, що гопники нині керують країною на всіх рівнях".

"У країні, де на низовому рівні вже панують Артури та Тітушки, "хати з краю" не буває. Як приклад, коли підпалили автомобіль "ударівця" в Броварах згоріло два автомобіля його сусідів, дуже далеких від політики", - наголошує журналістка. .

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування