Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гриценко поскаржився, що Яценюк не дає свій номер телефону

П'ятниця, 14 червня 2013, 23:26

Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко пояснив, що його політсила не об'єдналася з "Батьківщиною", в тому числі, через Арсенія Яценюка.

Про це він заявив в ефірі Шустер Live.

"Чому ми не йдемо на об'єднання. Причин дві. По-перше, нас не запрошували. По-друге, навіть якби запросили, ми б не пішли. Ми обговорювали це питання у себе на політраді партії", - сказав Гриценко, який є народним депутатом від фракції "Батьківщина".

"Це питання персоніфіковане, оскільки пов’язане вже з другою особою в партії "Батьківщина", головою фракції Арсенієм Яценюком. Я йому казав в очі і тому можу сказати тут", - продовжив політик.

"Для того, щоб претендувати на керівництво 45-мільйонною країною, треба спочатку проявити себе у здатності організувати роботу 95 людей – нормальну, безконфліктну. Тому коли Арсеній Петрович почне слухати не тільки себе і своїх спонсорів, а й партнерів по фракції, це буде першим сигналом, що налагоджуються взаємини", - зазначив Гриценко.

"Ви знаєте, навіть Юлія Тимошенко по-іншому себе поводила. Вона працювала з депутатами. Вона не ховала свій телефон, я міг завжди їй додзвонитися. Мій телефон не міняється 13 років, я доступний", - додав він.

"А коли голову фракції депутати просять дати телефон, а він каже: "Пишите по скайпу". Це є питання насправді. Не треба так. Тому що навіть в системі підпорядкування депутат – не підлеглий. Ми рівні в цьому плані. І кожен має свою точку зору", - підкреслив Гриценко.

Як відомо, 14 червня з’їзд "Фронту змін" одностайно ухвалив рішення про об’єднання з ВО "Батьківщина" шляхом ліквідації та вступу членів "Фронту змін" до ВО "Батьківщина".

Водночас на з'їзді партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко залишили головою партії та висунули єдиним кандидатом на вибори президента від ОО "Батьківщина", головою політради партії став Арсеній Яценюк, а його заступником – Сергій Соболєв. Олександра Турчинова призначили очільником центрального апарату партії.

Урочистий об’єднавчий з’їзд партій об’єднаної опозиції відбудеться у суботу, 15 червня, об 11 годині на Михайлівській площі столиці.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування