Янукович з радістю прийшов би в Раду, якби не обструкція

Четвер, 6 червня 2013, 13:12

Партія регіонів запевняє, що Віктор Янукович "з радістю" прийшов би у парламент, якби був упевнений, опозиція не влаштує йому обструкцію.

Про це заявив журналістам лідер фракції ПР Олександр Єфремов, коментуючи вимоги опозиції, яка вимагає виступу президента в Раді.

"Якби було сказано, що ми хочемо послухати і взяти участь в обговоренні цього документа, президент з радістю прийшов би і виступив перед депутатами, як він не раз це робив. Але треба, щоб його слухали, а не улюлюкали і кричали", - сказав регіонал.

"Вони чудово знають, що президент сьогодні знаходиться в Сербії, і його візит триватиме до другої половини завтрішнього дня. Тому цю вимогу заздалегідь не можна виконати. Вони знали про це, але поставили таку вимогу", - обурився Єфремов.

У свою чергу в опозиції заявили, що не мають наміру влаштовувати обструкцію президенту.

"Ми як опозиція гарантуємо, що обструкції президенту в парламенту не буде", - заявив Яценюк.

Разом з тим опозиція наполягає на виступах лідерів опозиційних фракцій після виступу президента.

За словами Яценюка, вони вимагають від президента виконати свій конституційний обов'язок, і не відмовлятися від публічного виступу.

"Президент послав Верховну Раду і народ", - обурився він.

Як відомо, 6-7 червня президент перебуває у Сербії. Він передав у Раду 567 сторінок щорічного послання. Опозиція заблокувала трибуну, вимагаючи особистого виступу президента. У відповідь більшість загрожує провести виїзне засідання.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування