У міліції попросили журналістів не лізти в епіцентр подій

П'ятниця, 19 липня 2013, 15:35

Начальник ГУ МВС України в Києві Валерій Коряк просить журналістів не підходити надто близько до епіцентру подій, коли працюють правоохоронці.

Коментуючи інформацію представників "5 каналу" про те, що вони отримали тілесні ушкодження в ході подій з демонтажу наметів на Майдані Незалежності, начальник столичного главку заявив: "Ніхто нікого не бив".

Керівник київської міліції назвав такі заяви "спробою штучно створити соціальну напругу, і не більше", передає "Інтерфакс-Україна".

Звертаючись до журналістів, Коряк закликав: "Не зловживайте терпінням міліції... єдине прохання - не підходьте дуже близько, не лізьте в епіцентр".

"Не треба претензій, що побили журналістів. Між нами не повинно бути нерозуміння", - сказав він, додавши, що і журналістам, і співробітникам міліції потрібно поважати роботу один одного.

Як повідомлялося, рада Незалежної медіа-профспілки та Національна спілка журналістів України заявили, що мінімум чотири працівники ЗМІ постраждали від міліцейської агресії під час розгону акції на Майдані Незалежності у четвер, у тому числі журналісти 5-го каналу.

НМПУ і НСЖУ, а також "Батьківщина" закликали президента Віктора Януковича звільнити міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка через цей інцидент.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News