Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Альтман готовий повернути ТВі Кагаловському?

Четвер, 1 серпня 2013, 11:30

Бізнесмен Олександр Альтман готовий повернути телеканал ТВі Костянтину Кагаловському.

Про це він заявив під час дачі показань у Високому суді Англії, під час судового процесу між бізнесменами.

Документ з показаннями Альтмана публікує журналіст Денис Бігус на своїй сторінці в мережі Facebook.

Як відомо, у квітня 2013 року Альтман назвав себе інвестором ТВі, заявивши, що отримав довіреність на акції компаній-власників ТВі поштою DHL. Пізніше було встановлено, що довіреність була підроблена.

"Наостанок, я хочу запевнити суд, що я був би щасливий повернутися в положення, в якому я був до того як зблизився з паном Радченко (Олег Радченко був посередником угоди) в квітні цього року. Пан Кагаловський заявляє, що він поняття не мав про пропозицію, яку зробив мені пан Радченко. І якщо це правда, якби я знав про це в той час, я б точно не погодився на цю пропозицію", - сказано у свідченнях Альтмана.

Альтман готовий повернути ТВі Кагаловському?
Альтман готовий повернути ТВі Кагаловському?

"Незважаючи на складності у наших відносинах з паном Кагаловським, я б ніколи не погодився взяти участь у будь-якій схемі незаконного позбавлення його акцій або частки в компанії Медіа Інфо або будь-який інший компанії", - заявив бізнесмен.

"Ця судова тяжба коштувала мені значних витрат, і я не вірю, що пан Кагаловський мав якісь підстави подавати проти мене судовий позов. Крім витрат на сам процес і репутаційних втрат, які я несу через його звинувачення, і які, я сподіваюся, він відкличе, я не поніс ніяких інших фінансових втрат у результаті провалу цієї угоди", - уточнив Альтман.

"У зв'язку з подіями, які відбулися після моєї згоди стати інвестором ТВі, я, звичайно ж, не вкладав в канал ніякі кошти", - додав він.

"Тим самим я підтверджую, що буду радий підкоритися будь-якому рішенню цього суду, який нівелює моє передбачуване призначення директором Balmore Invest Limited і п'яти інших інвестиційних компаній. У тому числі, готовий підкоритися можливості та/або необхідності скасувати передачу мені акцій цих п'яти компаній", - підсумував бізнесмен.

При цьому під документом з показами підпису Альтмана немає.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування