Кисельов пішов з "Інтера" у радники

Середа, 2 жовтня 2013, 12:02

Керівник інформаційної служби телеканалу "Інтер" Євгеній Кисельов подав у відставку.

Про це заявив Єгор Бенкендорф, Голова Правління телеканалу "Інтер", передає прес-служба телеканалу.

"Євгеній Олексійович дійсно сьогодні написав заяву про звільнення за власним бажанням", - повідомив Бенкендорф.

"Причиною моєї заяви стали мої обставини, які складаються таким чином, що я не можу на повну силу виконувати мої нинішні обов'язки, - прокоментував Кисельов.

 

"Саме тому я попросив про відставку. Я не збираюся поривати зв'язок з "Інтером", з журналістським колективом, яким я керував, і в міру можливостей намагатимусь допомагати їм у подальшій роботі", - додав він.

Пізніше в прес-службі Group DF повідомили, що Кисельов призначений штатним радником керуючого директора Group DF Бориса Краснянського, передає Інтерфакс-Україна.

"Як голова наглядової ради телеканалу "Інтер" я весь цей рік співпрацював з Євгеном Олексійовичем і мав можливість оцінити його професійні якості. Тому я радий, що він прийняв пропозицію про роботу в Group DF", - наводиться в повідомленні коментар Краснянського.

На його думку, знання та досвід Кисельова допоможуть у просуванні бренду Group DF на зовнішніх ринках. "Однією із стратегічних цілей групи є виведення наших компаній на міжнародні ринки капіталу", - сказав Краснянський.

Як відомо, Group DF належить бізнесменові Дмитру Фірташу.

Як відомо, Кисельов був призначений директором ТОВ "Національні інформаційні системи" (НІС) у лютому 2013 року.

Новим керівником "Національних інформаційних систем" стає Назім Бедіров, який раніше обіймав посаду виконавчого директора компанії. 

Як відомо, кілька тижнів тому Кисельов зробив репортаж у недільному підсумковому випуску про те, як президент Віктор Янукович гає у теніс

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування