Луценко про призначення Сала: нечисть повертається в ніч на Хелловін

Четвер, 31 жовтня 2013, 17:02

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що призначення керівником Львівщини Олега Сала є знаком, що влада налаштована на нечесні президентські вибори.

Про це він написав на своїй Facebооk-сторінці.

"Призначення нового губернатора Львівщини Сала - знакова подія. Це сигнал Януковича про те, як він планує проводити президентські вибори. Влада прекрасно усвідомлює неможливість виграти чесно", - вважає Луценко. 

"Їм знову знадобилася "сильна рука, яка не дає слабинки" (за словами Ганни Герман). Сало є спеціалістом по підкиданню вибухівки в опозиційну газету, по міліцейському безпрєдєлу, по фальшуванню результатів виборів", - сказав екс-міністр.

"На таку роботу завжди беруть поліцая-зрадника, мерзотника без поняття честі. Нечисть повертається. Саме вчасно - в ніч на Хелловін", - додав він.

 

Як відомо, президент призначив Олега Сала губернатором Львівщини.

У листопаді 2005 року Львівська облрада дала згоду на взяття його під варту і притягнення до кримінальної відповідальності як депутата облради.

Проти Сала були порушені 2 кримінальні справи: "перешкоджання здійсненню виборчого права з використанням службового становища" і "зловживання владою або службовим становищем". Після цього він був оголошений у міжнародний розшук.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування