Янукович виторгував у РФ 20 мільярдів за ЄС, опозиція готує відставку Азарова - Яценюк

П'ятниця, 22 листопада 2013, 10:08

Опозиційні фракції у Верховній Раді почали збір підписів депутатів під резолюцією про недовіру Кабінету міністрів України.

Про це в ході брифінгу заявив глава фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.

"Ми почали збір підписів і внесли резолюцію про недовіру Кабміну", - сказав він.

За словами Яценюка, уряд , ухваливши рішення про припинення підготовки до підписання угоди про асоціацію з ЄС, порушила всі можливі закони та приписи, і тому має бути відправлено у відставку.

За словами Яценюка, все, що відбувається в останні три роки - "спланований сценарій, як продати українську державу і купити собі місце "губернатора Малоросії" у складі Російської імперії.

"Особисто Янукович виторгував собі в переговорах з Росією гарантії переобрання на другий президентський термін, нібито зниження цін на газ, а також для себе і найближчого оточення близько 20 мільярдів доларів, половину з яких вони вкрадуть, а другу - витратять на виборчу кампанію , щоб Янукович сфальсифікував результат і отримав пост в 2015 році", - заявив Яценюк.

Також Яценюк заявив, що "Янукович зірвав підписання угоди", але "вона буде підписана новим урядом і новим парламентом".

При цьому Яценюк закликав все суспільство "вийти на Майдан 24 листопада і показати, "хто в країні хазяїн і боротися за свої права і європейське майбутнє".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування