Україна очікує остаточне рішення місії Європарламенту 14 листопада

Вівторок, 5 листопада 2013, 09:12

Україна очікує остаточне рішення місії представників Європейського парламенту Пета Кокса Олександра Кваснєвського 14 листопада.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства закордонних справ.

У понеділок міністр закордонних справ Леонід Кожара провів зустріч з делегацією політичної групи Європарламенту "Європейські консерватори та реформісти".

Глава зовнішньополітичного відомства подякував євродепутатам за послідовну підтримку євроінтеграційних прагнень України і висловив сподівання, що подальша активна позиція парламентаріїв сприятиме подальшому поглибленню відносин між Україною та ЄС, зокрема у контексті укладення угоди про асоціацію.

Під час зустрічі обговорювалися питання внутрішніх реформ в Україні, зокрема у напрямку реформування органів прокуратури та виборчого законодавства.

Окрему увагу сторони приділили діяльності моніторингової місії ЄП на чолі з Коксом та Кваснєвським.

У цьому зв’язку Кожара підкреслив очікування української сторони щодо заключного звіту Місії ЄП, який має бути представлений 14 листопада 2013 року.

Міністр також висловив сподівання, що Угода про асоціацію буде ратифікована ще нинішнім складом ЄП, тобто в першій половині 2014 року.

Як відомо, Кокс і Кваснєвський відвідають Україну 6-8 листопада.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування