"Регіони" вже заявили, що у четвер питання Тимошенко не вирішать

Вівторок, 5 листопада 2013, 12:40

У Партії регіонів не бачать перспектив прийняття жодного з чотирьох проектів закону, спрямованих на вирішення "питання Тимошенко" у первісному вигляді.

Про це заявив лідер парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов на брифінгу в Києві у вівторок.

"Сьогодні, через три тижні, ми у кінцевому підсумку вийшли на те, що є кілька законопроектів, і як я бачу, все одно ми змушені будемо створити робочу групу, тому що жоден із законопроектів не має достатньої перспективи, щоб за нього проголосували", - сказав він.

Депутат зазначив, що у четвер "ми прийдемо до розгляду це питання, тому що цією Верховною Радою і зі зміною настрою у представників опозиції гарантувати щось стабільно неможливо".

"Але, тим не менш, якщо ми вийдемо на голосування щодо цих законопроектів, я не виключаю варіант, що у кінцевому підсумку ми все одно прийдемо до створення робочої групи", - зазначив політик.

При цьому Єфремов уточнив, що Партія регіонів не буде підтримувати проект закону про лікування ув'язнених за кордоном авторства позафракційного народного депутата Анжеліки Лабунської, який схвалила місія Кокса-Кваснєвського.

"Наша фракція за цей законопроект у форматі, виписаному народним депутатом, голосувати не буде", - заявив він.

У вівторок на пленарному засіданні спікер парламенту Володимир Рибак заявив, що парламент у четвер, 7 листопада, розгляне на пленарному засіданні чотири законопроекти, які спрямовані на вирішення "питання Тимошенко".

Пет Кокс та Олександр Кваснєвський заявили, що вважають законопроект Лабунської найбільш оптимальним для досягнення консенсусу в питанні лікування засуджених за кордоном, що в свою чергу позитивно вплине на рішення "питання Тимошенко".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування