Єфремов чекає опозиціонерів у середу. Потім вирішить, що їм не цікаво

Вівторок, 10 грудня 2013, 16:54

Якщо опозиційні лідери проігнорують загальнонаціональний "круглий стіл" 11 грудня, значить їм не цікава доля держави.

Таку думку озвучив глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, виступаючи на першому засіданні загальнонаціонального "круглого столу" у вівторок, 10 грудня.

"Сьогодні зроблено перші кроки з організації "круглого столу". Він для того і збирається, щоб ми запропонували суспільству відповіді на ті питання, які ми маємо", - зазначив він.

"І дуже важливо, щоб за цим столом ми вносили більше конструктивності, ніж розбрату, бо розбрату в суспільстві зараз достатньо", - підкреслив парламентарій.

"Ми не знаємо, в силу яких причин окремі представники опозиції не прийшли сьогодні на засідання "круглого столу". Напевно, це об'єктивні причини, тому що сьогодні вони (опозиціонери) зустрічаються з іноземними дипломатами, можливо, когось і не сповістили про цю зустрічі", - уточнив Єфремов.

"Тому з нашого боку було б логічно і правильно зібратися завтра знову. Адже до завтра за допомогою ЗМІ та громадськості, і лідери опозиції точно знатимуть, що цей "круглий стіл" продовжує роботу. І завтра ми побачимо, хто бажає брати участь у вирішенні долі держави, а кого це не цікавить", - підсумував депутат.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування