"Регіонали" зібрали на свій мітинг 200 тисяч там, де вміщується лише 20

Субота, 14 грудня 2013, 14:05

Організатори мітингу на Європейській площі "на підтримку курсу президента Віктора Януковича" заявляють, що зібрали для участі 200 тисяч осіб.

За інформацією орагнізаторів, серед учасників багато киян, які не підтримують протестувальників на Майдані Незалежності.

"Прихильники курсу президента та уряду виступають за побудову Європи в Україні і вимагають припинити громадянське протистояння", - наголошується e повідомленні.

У свою чергу у столичному управлінні МВС заявили, що участь у мітингу на підтримку курсу президента на Європейський площі взяли участь близько 60 тис. осіб, повідомляє УНІАН.

"Станом на 13 годину у мітингу на Європейській площі брали участь орієнтовно 60 тисяч людей", - зазначили в міліції та зауважили, що порушень громадського порядку не зафіксовано.

Як відомо, всеукраїнська акція на підтримку курсу президента Януковича стартувала на Європейській площі в Києві о 12:00. Ініціаторами акції виступили ПР, громадські та молодіжні організації, трудові колективи.

Раніше в обласних організаціях ПР заявляли про те, що організовано відправляють для участі в мітингу тисячі учасників. За інформацією очевидців, переважно це - медики, педагоги, шахтарі, студенти, молоді люди спортивної статури, пенсіонери.

Як відомо, після багатотисячного Народного Віче, проведеного опозицією 24 листопада на Європейській площі в столичному главку МВС заявили, що в заході взяли участь 20 тис. осіб. В опозиції заявляли про кількість учасників більше 100 тис. чоловік.

За іншими підрахунками, на Європейській площі та прилеглих вулицях не може розміститися більше 50-60 тисяч осіб. 

Як повідомляють Українські новини, на підтримку влади на Європейській площі мітингує близько 12 тис. осіб.  Також прихильники влади стоять на околицях площі.

Поруч із Національною філармонією розташувалися близько 10 польових кухонь. За словами мітингувальників, там людям пропоную кашу і хліб. Деякі мітингувальники перебувають у нетверезому стані. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News