Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єремеєв: Заяви Азарова про колапс – підстава для його відставки

Середа, 18 грудня 2013, 14:45

Заяви голови уряду про те, що без "московських домовленостей" на Україну чекав би колапс, є підставою для відставки Кабміну.

Про це заявив позафракційний народний депутат Ігор Єремеєв в ефірі Радіо Свобода.

"Якщо Кабінет міністрів говорить, що ми на межі колапсу і в результаті 3-річної роботи ми прийшли до колапсу, то це означає, що вони не впоралися з економічними питаннями. Я вже інші відкидаю", – сказав депутат.

Він переконаний, що отримані позики від Москви не принесуть відчутного покращення Україні.

"Попередні майже 20 років Україна отримувала газ за найнижчою ціною в Європі. І що ми зробили за рахунок цього ресурсу: чи ми зробили доменні печі, чи ми зробили реконструкцію виробництва, чи ми витратили кошти на енергозберігаючі технології? Ні", - нагадав Єремеєв.

"Тому я б спокійно ставився до цих заяв, бо ці кошти так само зникнуть, як зникли ті попередні мільярди за 20 років", – додав він.

Як відомо, відкриваючи засідання уряду, прем’єр Микола Азаров заявив, що без "московських домовленостей" Україну очікувало б банкрутство і соціальний колапс.

У вівторок під час візиту до Москви українського президента Віктора Януковича російська влада оголосила про рішення зробити знижку на газ для України і надати 15 мільярдів доларів кредиту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: