Хлібне дітище регіонала захоплює Київ своїми кіосками?

Понеділок, 23 грудня 2013, 12:22

Корпорація Кулиничі незаконно встановила в Голосіївському районі Києва 30 кіосків.

Про це у своєму блозі пише громадський діяч Юрій Андреєв.

За його словами, кіоски були встановлені за одну ніч і вже на ранок запрацювали. 

"Встановлені МАФи з усіма можливими порушеннями - прямо на зупинках громадського транспорту, грубо на зелених зонах, відстань від кіосків до виходів з метрополітену не більше десяти метрів метрів, при необхідних мінімум двадцяти", - пише Андреєв.

Крім того, підкреслює він, в Києві діє мораторій на встановлення в малих архітектурних форм.

Як відомо, Кулиничі пов'язують з регіоналом Володимиром Мисиком. Андреєв також стверджує, що співвласником компанії також є син прем'єр-міністра України Миколи Азарова Олексій Азаров.

Фото з блогу Юрія Андреєва 
Фото з блогу Юрія Андреєва  
 Фото з блогу Юрія Андреєва 

Останнім часом в Києві уже закрили цілий ряд хлібзаводів, які входили свого часу до об’єднання "Київхліб". На фоні цього Кулиничі навпаки розширюють свою присутність в місті, що дає підстави стверджувати про намагання монополізувати столичний ринок хліба.

Крім того, інформація про незаконно встановлені кіоски цієї компанії з'являється вже не вперше. На початку серпня у Вишневому та Голосіївському районі Києва, прямо у паркових зонах (що заборонено законодавством) з'явились кілька кіосків "Кулиничів".

На запит "Української правди" в департаменті промисловості та розвитку торгівлі КМДА повідомили, що з "Кулиничами" угод не укладали. Однак кіоски залишалися на місці й вже почали роботу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування