Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регламентний комітет вирішив не саджати журналістів за скло

Понеділок, 13 січня 2014, 09:57

Регламентний комітет вирішив не відгороджувати склом ложу преси у парламенті.

Про це повідомляє прес-служба Миколи Томенка.

Голова комітету з питань регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності ВР Володимир Макеєнко повідомив голові Верховної Ради Володимиру Рибаку, що у комітеті розглянули листи депутатів Мироненка, Момота та інших (11 підписів), а також відкритий лист журналістів українських ЗМІ.

Регіонал вважає, що регламентом ВР і відповідним положенням про порядок акредитації журналістів передбачено достатньо механізмів впливу на представників преси та інших запрошених на пленарне засідання ВР осіб без встановлення додаткових конструкцій в місцях їх перебування.

Макеєнко також зазначає, що він погоджується з пропозицією не відгороджувати ложу преси від зали пленарних засідань склом та з метою створення належних умов у ложі преси ініціювати заходи упорядкування роботи у ВР парламентських журналістів та помічників-консультантів депутатів.

Як відомо, спікер Верховної Ради Володимир Рибак 19 листопада висловив намір дати розпорядження про встановлення скла в ложі преси у сесійній залі парламенту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: