Рибак пригрозив влаштувати журналістам шоу "за склом"

Вівторок, 19 листопада 2013, 16:02

Спікер Верховної Ради Володимир Рибак має намір дати розпорядження про встановлення скла в ложі преси у сесійній залі парламенту.

Про це він сказав під час пленарного засідання , повідомляють "Українські Новини".

На початку вечірнього пленарного засідання депутат Ради від фракції Партії регіонів Михайло Мироненко звернувся до Рибака з проханням забезпечити безпечну роботу депутатів у сесійній залі.

За його словами, у вівторок протягом дня на депутатів від ПР з ложі преси кидають сторонні предмети.

Депутат Ради Олександр Стоян (ПР) підкреслив, що депутати вимагають від Рибака вжити заходів, адже в таких умовах працювати неможливо.

Опозиціонери, у свою чергу, кажуть , що ПР заявляє про кидання на них якихось предметів для того, щоб сховатися від журналістів і голосувати неперсонально.

"Я дам команду, ми закриємо склом (ложу преси) , я дам таку команду", - сказав Рибак у відповідь на вимогу депутатів від ПР.

Перед цим Рибак заявляв про можливість перенесення ложі преси на протилежну сторону, щоб вона перебувала над депутатами від опозиції.

На засіданні ВР у вівторок під час виступу регіоналки Ганни Герман, один з помічників депутата Олега Ляшка , який балотується в депутати, з балкона преси, волаючи "Юлі Волю!", розкидав листівки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування