Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За участь у сутичках на Грушевського заарештували ще 4 людей - прокуратура

Середа, 22 січня 2014, 17:59

Суд арештував ще 4 людей за участь у сутичках на вулиці Грушевського, ще щодо 16 підозрюваних на розгляд суду внесені клопотання за про арешт.

Про це повідомили у прокуратурі Києва.

"Дніпровський райсуд Києва, розглянувши клопотання слідчих, прийняв рішення про взяття під варту ще 4 підозрюваних, які були затримані у зв'язку з масовими заворушеннями на вулиці Грушевського", - сказано в повідомленні.

У прокуратурі розповідають, що четверо молодих людей безпосередньо брали участь у масових заворушеннях біля стадіону "Динамо".

22 січня до райсудів Києва внесено клопотання про обрання запобіжного заходу ще 16 підозрюваним в рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ст. 294 КК України? масові заворушення.

На даний час у вчиненні масових заворушень у центрі столиці підозрюють 29 осіб.

Як відомо, перші "в'язні Грушевського" з'явилися у вівторок. Суд залишив на 2 місяці під вартою затриманих активістів Євромайдану Юхима Дишканта, Артура Ковальчука та Дмитра Москальця.

Трьох активістів, які твердять, що не були на Грушевського, дорогою додому перестріли "тітушки" біля меморіалу Голодомору і побили.

Потім автобус із "Беркутом", який викликали тітушки, забрав активістів до райвідділку, де їх звинуватили в організації заворушень.

В ніч на 20 січня активістів Майдану було затримано шістьох студентів театрального інституту ім.Карпенка-Карого та доправлено до Дніпровського та Деснянського райуправлінь МВС. 

Невідомі на Подолі затримали сімох студентів без пояснення причин. "По хлопцях було видно, що вони повертаються з нічного Майдану. Зупинилося кілька машин різних марок, хлопців у камуфляжі і "берцах" силою заштовхали до машин. Одному вдалося викрутитися і втекти", - повідомили родичі затриманих.

Візначимо, що, як повідомляє Телекритика, 22 січня Дніпровський районний суд Києва постановив арештувати оператора інтернет-телебачення Спільнобачення Володимира Карагяура. Про це повідомив його адвокат Анатолій Башловок.

Як відомого, його підозрюють у постачанні пального для "коктейлів Молотова", які використовували протестувальники. Карагяуру було пред'явлено підозру, ухвалою суду він буде доставлений до Лукянівського сізо.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування