Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПР просить Пшонку припинити "антиконституційну" діяльність Народних Рад

Понеділок, 27 січня 2014, 09:52

Партія Регіонів просить генерального прокурора України розслідувати діяльність створених опозицією та протестувальниками Народних рад.

Про це йдеться у зверненні ПР, розміщеному на її сайті.

На думку регіоналів, зараз "фашиствуючі молодчики на вулицях українських міст перетворюють країну на майданчик бойових дій" і "під загрозою опинилося саме існування незалежної України".

У цьому всьому винні, на їх думку, лідери опозиційних сил, які "істерично закликали" до скидання режиму й захоплення влади.

"Народна рада, яку вони (лідери опозиції – ред.) очолили 22 січня, направляє прямі директиви на місця про захоплення влади самозваними радами і комітетами з передачею їм всіх владних повноважень", - йдеться в заяві.

Особливу увагу регіонали приділили забороні діяльності їх партії в деяких регіонах.

"Політичні терористи, екстремісти всіх мастей, захопивши будівлі державних адміністрацій, своїми першими рішеннями визначили заборону діяльності та символік Комуністичної партії України і Партії регіонів на своїх територіях", - обурилися в ПР.

Там вважають, що в діях активістів проявилася їх ретельно приховувана "неонацистська сутність", і порівнюють події в Україні з подіями в Німеччині 1933 року.

"Партія регіонів звертається до Генерального Прокурора України невідкладно провести розслідування антиконституційних дій так званих Народних рад, дати правову оцінку та притягнути винних до відповідальності згідно з законодавством України", - підкреслюють регіонали.

Як відомо, опозиційні депутати та активісти зараз утримують контроль над 10 облдержадміністраціями. Місцеві облради визнали новостворені Народні ради як органи, що представляють інтереси українського народу.

Крім того, Тернопільська, Чернівецька та Івано-Франківська облради заборонили діяльність на їх території ПР та КПУ як антинародних.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування