Оробець не виключає, що на позачергову Раду не пустять ЗМІ, тож і сама не піде

Вівторок, 28 січня 2014, 01:59

Депутат "Удару" Леся Оробець заявила, що не братиме участь у позачерговому засіданні Верховної Ради, яке відбудеться у вівторок, 28 січня.

Про це вона написала на своїй Facebook-сторінці.

"По-перше, немає ні найменшої впевненості, що зайшовши в приміщення на Грушевського, я з нього вийду", - зазначила депутат.

"По-друге, там явно готовий іще пакет якихось речей, по типу розстрілювати на місці без суду і слідства на розсуд кожного "беркутівця" і тому подібне. Які би звуки там хто не видавав", - написала політик.

"По-третє, цей пакет "проголосують". Хоч 100 чоловік, хоч 10, Олійник (депутат Партії регіонів) порахує, Рибак (спікер Ради) підпише. Перешкодити їм силовим шляхом ніхто не зможе і не буде, як показало 16 січня. І в мене з цього приводу залізобетонна відмазка - я жінка, в рукопашну йти не повинна, та й ефекту з мене однієї буде мало, а з ладу я вийду гарантовано", - додала Оробець.

Окрім того, вона не виключила, що засідання не транслюватиметься в прямому ефірі і що на нього не пустять журналістів.

"По-п'яте, а для чого цирк про порядок денний і вимоги? Хтось реально вірить, що передбачається якийсь компроміс? Чи що якщо ригокомуністів прийде менше 226 чоловік, то усі ці речі не "проголосують"? Плачу з ясним сумом за наївністю таких людей", - заявила депутат.

При цьому вона уточнила, в якому випадку, прийде на засідання.

"Будуть в Раді приймати щось путнє, типу закону про вибори Президента України в березні 2014 року чи про заборону "беркуту" як злочинної організації - прилечу сизою птицею як Ярославна в Слові о полку Ігоревім", - додала Оробець.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: