Арбузов висловив жаль сім'ям загиблих та журналістам

Середа, 29 січня 2014, 09:20

В.о. прем'єр-міністра Сергій Арбузов висловив співчуття через те, що під час протестів в Україні загинули та постраждали люди, у тому числі журналісти.

Про це він заявив на засіданні уряду у середу.

Перед цим, екс-прем'єр Микола Азаров представив Арбузова усім в. о. міністрів та побажав їм витримки.

"Я впевнений, що під його керівництвом Кабінет міністрів у цей відповідальний період впорається з покладеними на нього президентом обов'язків", - сподівається Азаров.

Сам Арбузов заявив, що поки між владою та опозицією триває діалог, уряд має забезпечити стабільне функціонування держави.

В. о. прем'єра висловив сподівання, що діалог у суспільстві відбуватиметься на основі взаємної поваги.

"На час пошуку компромісу у суспільстві для нас найважливіше подолати негативний вплив ситуації на економічні процеси", - заявив Арбузов.

Також він закликав "гарантувати надання медичної допомоги постраждалим з обох сторін політичного протистояння".

"Користуючись нагодою, хотів би від імені уряду висловити свої співчуття сім'ям загиблих у цих протистояннях. Мені прикро, що постраждало багато людей, в тому числі журналістів", - сказав Арбузов.

"Сподіваюсь, що розслідування усіх справ буде швидко завершене. Маю надію, що більше не буде жертв і постраждалих у протистояннях", - додав він.

Як відомо, у вівторок екс-прем'єр Микола Азаров подав у відставку, і до призначення нового уряду керувати Кабміном буде Арбузов.

Українська правда.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...