Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У підпалах автівок автомайданівців "зізналися" активісти "Красного сектора"

Субота, 1 лютого 2014, 13:44

Участь у підпалах в Києві автівок учасників Євромайдану та Автомайдану визнали учасники спільноти у Facebook "Красный сектор".

Про це йдеться у повідомленні, розміщенному на сторінці спільноти.

Скрін-шот сторінки у Facebook
Скрін-шот сторінки у Facebook

"Красный сектор - організація, що виступає проти екстремістів і фашистів, які загадили Київ .... мерзотники, які кидають каміння в ментів - це не патріоти, це скоти .... Ми будемо відповідати їм їх же монетою - карати. Проти сили - тільки сила", - заявляють організатори спільноти.

У більш ранніх публікаціях згадується побиття нардепа від "Свободи" Андрія Іллєнка, екс-глави МВС Юрія Луценка та ще "пари особливо розумних", яких "приробили, і будемо продовжувати".

Окрім того у спільноті згадується відеоролик з погрозами на адресу журналіста Мустафи Найєма. 

Скрін-шот сторінки спільности у Facebook
Скрін-шот сторінки спільности у Facebook

У свою чергу у прес-службі столичної міліції Українській правді повідомили, що інформацію, оприлюднену активістами "Красного сектора" "будуть перевіряти". 

Як відомо, в ніч на 30 січня у Києві невідомі підпалили більше 20 автівок.   У Штабі нацспротиву заявили, що спалені у Києві автівки належали учасникам Євромайдану та  обвинуватили ДАІ у ігноруванні розслідування цих злочинів

Також у Штабі заявили, що ці дії є спланованою помстою передусім учасникам Автомайдану, які влаштовували акції під резиденцією Януковича та іншими маєтками чиновників.  "Напрошується висновок, що саме міліція та даішники покривають підпалювачів, або навіть стоять за підпалами автівок громадян, які незгодні з діями влади", - заявили у Штабі.

В ніч на 1 лютого  у центрі Києва підпалили авто представниці уряду Канади в Україні, а також активістки автомайдану Інни Царькової. Окрім того активісти Автомайдану заявили про підпал в ніч на 1 лютого 8 своїх автівок 

Як відомо, Андрій Іллєнко та його адвокат були побиті невідомими 3 січня після того, як вийшли з Шевченківського райвідділу міліції, де Іллєнко допитували з приводу подій 1 січня.

У "Свободі" заявили, що "час початку і закінчення допиту були відомі лише слідчому. Тому є достатні підстави вважати, що саме міліція повідомила бандитам, коли свободівці будуть виходити з райвідділку". 

Екс-глава МВС Юрій Луценко отримав травми 14 січня під час зіткнень між активістами Майдану і силовиками під Святошинським РВВС , коли під час блокування людьми автобусів з Беркутом хтось почав штовхати один з них. У цей момент з автобуса вискочили правоохоронці , які почали бити людей, що стояли поруч.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування